• ico01 (1)

    琵琶退火

  • ico02

    Priksa lembaran不Betway必威锈钢

  • ico03

    Betway必威不锈钢条Inspeksi

  • abd2
  • 琵琶不锈钢Betway必威sakysteel工厂。jpg
  • IMG_3349

巴巴根,醒醒,杜威

江苏省都鲁宁市赛基钢铁有限公司。秘鲁iki didegaké ing 1995。Saiki perusahaan isine babar blas 220.000米。Perusahaan iki duwe karyawan 150 saka 120 professional .Perusahaan iki terus berkembang wiwit didegake .Saiki Perusahaan…

Sinau luwih akeh

Produk Unggulan

Baidu
map