• ico01 (1)

  Греење

 • ико02

  Нерѓосувачки

 • ико03

  Инспекција о о н не о о о о о о о о о о о о о о и

 • abd2
 • Цевкиоднерѓосувачкичеликsakysteel factory.jpg
 • IMG_3349

ЗАНАС

Saky钢铁有限公司сенаоѓавопровинцијата江苏。;Сегакомпанијатаопфаќавкупн220.000ковадратниметри。Компанијатаимавкупнов150работениодкоси120епрофесионалци。Компанијатапостојаносепрошируваоднејзинотоосновање。Сегакомпанијата……

НАУЧИПОВЕЌЕ

Истакнатипроизводи

Baidu
map